10ο POP | 2011

Aθήνα 18.09.2011

red_line_pages

Δυναμικό ξεκίνημα…

για το 10ο Power on People του δικτύου Καταστημάτων Γερμανός. Κι η αρχή έγινε αυτό το ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωϊνό του Σεπτέμβρη, στις 18/09/11, στο Προσκοπικό Κέντρο ΠΥ.ΒΑ., στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Τρίτση, που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του από τις 10.30, για τον 1ο για φέτος, Ημιτελικό κι υποδέχτηκε πωλητές, συνεργάτες κι εργαζόμενους των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ της Αθήνας, μαζί με τους συνοδούς τους.
Υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων της ΕΥ ΖΗΝ (διοργανώτριας εταιρίας), χωρίστηκαν σε ομάδες και συναγωνίστηκαν μεταξύ τους σε 8 παιχνίδια-δοκιμασίες που απαιτούσαν ομαδικό πνεύμα, φαντασία και ταχύτητα απόκρισης, προκειμένου η ομάδα τους να είναι η νικήτρια στον 1ο Ημιτελικό της Αθήνας.
«Jenga», «Διάσχιση», «Κορμοί & Σπείρες», “Lego Building”… τα 8 διαδραστικά παιχνίδια-δοκιμασίες, διάρκειας 10 λεπτών, ειδικά σχεδιασμένα να ενισχύουν την συνεργασία & να «δοκιμάζουν» όλες τις αισθήσεις, «έκριναν» με βαθμολογίες τις αποδόσεις των ομάδων που συμμετείχαν και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα.
Οι ομάδες απολαύσαν κάθε στιγμή των παιχνιδιών, δείχνοντας τις δυνατότητες τους, αλλά και τον ενθουσιασμό τους και λαμβάνοντας την ένθερμη υποστήριξη κι εμψύχωση των ανθρώπων της ΕΥ ΖΗΝ. Η όμορφη αυτή ημέρα συνεχίστηκε, απολαμβάνοντας όλοι μαζί, λαχταριστούς μεζέδες από το barbeque κι έχοντας την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να κάνουν νέες γνωριμίες και να κλείσουν την Κυριακή τους με ένα χαμόγελο.

Φωτογραφίες

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα.