10ο POP | 2011

Tελικός 10ου POP

red_line_pages

Ο Αλή Πασάς έψαχνε ένα ικανό ασκέρι για να μπορέσει να συναρμολογήσει τη μηχανή του και να σπάσει την πολιορκία των Ιωαννίνων από τα τουρκικά Στρατεύματα κι αν μη τι άλλο το βρήκε στα πρόσωπα των συμμετεχόντων του 10ου ΡΟΡ των Καταστημάτων Γερμανός. 120 παίκτες, χωρισμένοι σε 12 ομάδες, 9 ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, 9 κομμάτια μιας μαγικής μηχανής και δύσκολες δοκιμασίες.
Οι ομάδες έπρεπε να ιδρύσουν το ΤΟ ΠΑΣΑΛΗΚΙ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, να οργανώσουν τη ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ, να αντισταθούν στα ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, εμποδίζοντας την ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, εξαιτίας των ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΥΛΗ. Κι επιπλέον, έπρεπε να αποτρέψουν τη ΘΥΣΙΑ της ΚΥΡΑ-ΦΡΟΣΥΝΗΣ , να αντισταθούν στην ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ, να ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και τέλος να τραγουδήσουν το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ.Τελικά όμως με τη δύναμη τους, το ταλέντο τους αλλά και την εξυπνάδα τους κατάφεραν να πείσουν τους Θεματοφύλακες, να τους δώσουν τα κομμάτια της μηχανής και να κάνουν τη συναρμολόγηση της «Δική τους Υπόθεση».
Όλα αυτά στο πανέμορφο νησάκι της λίμνης σε ένα καταπράσινο πευκοδάσος με φόντο τα Ιωάννινα και με τον καιρό συμπαραστάτη, αφού αν και η θερμοκρασία κρατήθηκε χαμηλά, μας χάρισε δύο μέρες ηλιόλουστες. Η αποφασιστικότητα των ομάδων για τη νίκη φάνηκε και στις επιδόσεις τους σε φαγητό και τραγούδι στη «Στοά του Λουλη» αλλά και στο βραδινό ξεφάντωμα στο πάρτι που διοργανώθηκε και τελείωσε στις 6:30 το πρωί.

Φωτογραφίες

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα.